Ас и втори капитан на ЦСКА заяви загадъно: Тук има странни мачове и резултати


Ас и втори капитан на ЦСКА заяви загадъно: Тук има странни мачове и резултати
Снимка: принтскрийн

3354 0

Вторият капитан на ЦСКА Рубен Пинто даде много любопитен и странен коментар за слуващото се в българския футбол. Халфът сподели, че в България се получават "някои странни резултати", но не пожела да разкрие подробности около това свое изказване. Думите му дойдоха в отговор на въпрос за срещата Ботев - Лудогорец, която завърши с успех на "орлите" - 0:2.

"Не се интересувахме от другия мач. Трябваше да спечелим задължително. Дали ще победим Ботев, а Лудогорец Черно море - не знаем. Чувал съм за някои странни мачове и резултати, но не искам да говоря за това. Искам да продължим да следваме нашето темпо и нашата битка”, каза Пинто. Последва уточняващ журналистически въпрос, но Пинто не пожела да развие темата. .

“Не мога да ви кажа. Аз съм играч. Най-малкото не съм гледал и другия мач. Най-важното нещо е моят отбор и да се борим докрай. Някои от отборите са по-лежерно настроени. Ние няма какво да губим, а можем да спечелим всичко. Ще оставим сърцата си на терена", каза Пинто. Междувременно стана ясно и какво се случва с коляното на Иван Турицов (подробности четете в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички