Ас и втори капитан на ЦСКА заяви загадъно: Тук има странни мачове и резултати


Ас и втори капитан на ЦСКА заяви загадъно: Тук има странни мачове и резултати

2489 0

Вторият капитан на ЦСКА Рубен Пинто даде много любопитен и странен коментар за слуващото се в българския футбол. Халфът сподели, че в България се получават "някои странни резултати", но не пожела да разкрие подробности около това свое изказване. Думите му дойдоха в отговор на въпрос за срещата Ботев - Лудогорец, която завърши с успех на "орлите" - 0:2.

"Не се интересувахме от другия мач. Трябваше да спечелим задължително. Дали ще победим Ботев, а Лудогорец Черно море - не знаем. Чувал съм за някои странни мачове и резултати, но не искам да говоря за това. Искам да продължим да следваме нашето темпо и нашата битка”, каза Пинто. Последва уточняващ журналистически въпрос, но Пинто не пожела да развие темата. .

“Не мога да ви кажа. Аз съм играч. Най-малкото не съм гледал и другия мач. Най-важното нещо е моят отбор и да се борим докрай. Някои от отборите са по-лежерно настроени. Ние няма какво да губим, а можем да спечелим всичко. Ще оставим сърцата си на терена", каза Пинто. Междувременно стана ясно и какво се случва с коляното на Иван Турицов (подробности четете в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама