Стойчо Стоев очаквал, че ЦСКА ще бие Левски


Стойчо Стоев очаквал, че ЦСКА ще бие Левски

3592 0

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев не беше особено изненадан от факта, че ЦСКА спечели срещу Левски. Специалистът призна, че е очаквал титлата да се реши в последния кръг, след като "орлите" изпуснаха целия си аванс спрямо "червените" след слабите резултати през 2019 година.

"Орлите" си свършиха работата срещу Ботев след победа с 2:0, но ще трябва да спечелят и срещу Черно море в Разград, за да са сигурни, че ще грабнат титлата. Това ще е третият случай в поредицата от 8 поредни сезона, в които Лудогорец е в спора за титлата.

"Щеше да е прекрасно (ако Лудогорец днес беше станал шампион за 8-и път), но не всичко се получава, както ти се иска. Аз вътрешно бях убеден, че в последния кръг ще се реши. Аз акцентирах и на това в разбора – трябва да гледаме себе си и да побеждаваме. Ако го направим, ще сме шампиони. В такива мачове се показват шампионски дух и характер", заяви Стоев.

"ЦСКА вкара първия гол в средата на второто полувреме, мисля, не мога да си позволя да разсъждавам върху това. Ако беше в последната минута, щях да съм разочарован, естествено. Ние сме длъжни да постигнем тази победа в Разград. Със сигурност няма да е лесно. Пред нашата публика трябва да направим всичко. Черно море е неудобен съперник, наистина, но не говорим за това – става дума за шампионски мач", отсече Стоев. Какво каза героят на ЦСКА за битката за титлата вижте в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички