Али Соу: Трансфер? Мисля само за ЦСКА


Али Соу: Трансфер? Мисля само за ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3761 0

Нападателят на ЦСКА Али Соу разкри, че няма никакво намерение да се разделя с клуба след края на този сезон и е напълно концентриран върху мачовете на тима. Днес гамбиецът бе награден за най-добър играч на 27-ия кръг на Първа лига, след като отбеляза един гол и бе с основна заслуга за още един при равенството 3:3 в дербито с Левски миналия уикенд. Със силното си представяне в двубоя със "сините" Соу получи 9 гласа от треньорите в традиционната анкета, изпреварвайки Тодор Неделев от Ботев Пловдив (6 гласа), Радослав Кирилов от Славия (2) и Мавис Чибота от Лудогорец (1).

"Беше неприятно, че дълго време нямах гол, но се радвам, че сега това се промени. Мисля, че това е плод на факта, че работя здраво в тренировките. Чувството да вкарам на Левски бе много приятно. Обичам да вкарвам в мачове с добра атмосфера", сподели след награждаването Соу.

Запитан дали ще продължи да играе за "червените" и през следващата кампания, нападателят отговори:" Имам договор с ЦСКА до 2022 година, така че съм напълно концентриран върху ЦСКА. Мисля само за тренировките и мачовете на отбора. Не мисля за нищо друго". А каква сериозна сума за Соу са отказали "червените" през януари вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички