Александър Томаш: Излизаме със самочувствие срещу ЦСКА


Александър Томаш: Излизаме със самочувствие срещу ЦСКА

1413 0

"Ще излезем със самочувствие, да се опитаме да играем футбол. Да, ЦСКА има добра индивидуална класа, има изграден стил на игра, има добра сплав, независимо от новите футболисти. В крайна сметка, това е спорт, в който отборът, който излезе да играе футбол, невинаги печели, но поне доставя удоволствие на хората.“

Това заяви старши треньорът на ФК Верея Александър Томаш преди първото домакинство на старозагорци в Първа професионална лига. На 6 август (събота), в мач от 2-ри кръг, верейци приемат състава на ЦСКА-София от 19.00 часа на стадион "Берое".

"При нас всички са здрави, няма основни футболисти, няма резерви. Това са най-хубавите мачове. Клубът, в който Илиян Йорданов е играл преди, не иска да ни даде доброволно жълтата карта. Така че, ако стане, стане“, сподели специалистът относно това на кои футболисти ще може да разчита за двубоя.

"Екипът ми е професионален, аз съм професионалист, няма как сантименти при мен да определят хода на мача с ЦСКА. Даже не съм се и замислял по този въпрос. Ние сме ФК Верея. Семействата се развеждат, но преди това се кълнат във вярност. Това по отношение на Момчил Цветанов.“

"Здраво сме стъпили на земята, знаем, че имаме много работа. Само ако подчиним всичко в името на колектива, нещата ще се получат. Футболът е за хората. Ако не са феновете, няма смисъл. Дали ще призова или не старозагорската общественост да ни подкрепи, важното е да стане празник за града, един хубав мач", допълни Томаш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички