Томаш си пожела ЦСКА за Купата


Томаш си пожела ЦСКА за Купата
Снимка: Иван Йочев

1228 0

Бившият футболист на ЦСКА и настоящ наставник на Банско Александър Томаш си пожела „червените“ за съперник на 1/8-финалите в турнира за Купата на България.

„Ако трябва да си пожелаем някой съперник, то това нека бъде най-напред ЦСКА, а след това „Левски“. Слаби отбори няма", заяви Томаш пред „Тема спорт“.

Банско намери място сред най-добрите 16 отбора, след като отстрани Верея с 3:1 след продължения. Томаш сподели и впечатленията си от двубоя.

„Направихме силен мач срещу качествен съперник. Имаше драма, имаше футбол, всичко, което може да се види в един подобен дуел. Като цяло държахме мача повече в наши ръце. Имахме повече чисти положения, но нямахме шанс да отбележим. Впоследствие поведохме, но повторихме стара слабост да получим попадение от статично положение. Мачът през втората част бе повече тактически, никой не искаше да сгреши. Можеше да решим изхода още в редовното време и да не се стига до продължения. Този успех е добър за нас, за да можем да бъдем още по-уверени в себе си за предстоящото домакинство на Дунав Русе. Вярвам, че можем да победим и този съперник", сподели наставникът.

Томаш се надява възпитаниците му са успели да се възстановят от тежкия двубой и пътуването до Стара Загора и обратно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички