Александров посочи плюсовете на Йънг Бойс срещу ЦСКА


Александров посочи плюсовете на Йънг Бойс срещу ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1433 0

Бившият български национал Петър Александров, който живее и работи в Швейцария, предупреди Йънг Бойс какво ги очаква в мача с ЦСКА. Тази вечер двата тима се срещат в двубой от груповата фаза на Лига Европа и Александров смята, че изкуственият терен на стадиона в Берн ще бъде предимство за домакините.

"ЦСКА София е добър отбор, с вълнуващи играчи от цял свят. Но ако Йънг Бойс, особено на изкуствена настилка - никой не играе на такава в България, се представят по-добре, отколкото срещу Клуж, те ще спечелят. Йънг Бойс е свеж след отменения им мач в Лугано и са значително по-качествени от ЦСКА", заяви българинът пред "Блик".

По-рано темата с изкуствения терен в Берн коментира и треньорът на ЦСКА Даниел Моралес. "Днес (вчера, бел.ред.) имаме тренировка на изкуствен терен. По-различно е. Топката върви по-бързо, но момчетата са играли на изкуствена трева. Това е предимство за домакините, но ние се съобразяваме с това. По принцип се говори, че на изкуствен терен има повече травми, но както виждате може да се случат навсякъде. Това е последно поколение трева, която е разрешена от УЕФА, но не мисля, че това ще повлияе на крайния резултат", бяха думите му. А ето какво разказа Александров на швейцарците за двете ЦСКА в Първа лига. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички