Акрапович призна, че не е участвал в селекцията на ЦСКА


Акрапович призна, че не е участвал в селекцията на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1503 0

Вече бившият наставник на ЦСКА Бруно Акрапович направи изказване след напускането си от "червения" клуб. Роденият в Зеница специалист призна, че се чувства успешен след престоя си на "Българска армия" и продължава да вярва, че столичани са щяли да спечелят Купата на България под негово ръководство.

"Добре се чувствам, просто беше изненадващо. Не го очаквах. Малко съм объркан, но гледам позитивно на нещата и гледам в бъдеще. Книгата вече е затворена. Аз бях успешен, направихме много победи, включително и в Европа. Това за мен е положителното. Негативните неща ги оставям на заден план", каза той пред Дарик радио.

Треньорът трябва повече да участва в селекцията, за да изпълни това, което иска и да е успешен. Не бях деен участник в селекцията на ЦСКА през зимата. Те ми го казаха в началото и аз се съгласих така да бъде. Вярвам в себе си, че мога всеки играч да го направя добър. Така и тука познавах много от футболистите, но не съм очаквал толкова много от тях да напуснат отбора. Става малко по-трудно да оправиш нещата, въпреки че безспорно привлечените играчи имат качества. Поставиха ми цел към мен – второ място и Купа. Знаете, че за Купата няма кой да ме бие, това го знаете всички в България. За първенството бяхме четвърти, когато дойдох, сега делим второто място. Реалната цел щях да я изпълня", завърши Акрапович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички