Акционери прекратяват спора с Чавдар за Чочев


Акционери прекратяват спора с Чавдар за Чочев
Снимка: Getty Images/Guliver

1618 0

Няколко от акционерите в ЦСКА са изявили намерение да платят задължението на клуба за Ивайло Чочев към Чавдар Етрополе. "Армейците" трябва да преведат 350 000 евро на аматьорския клуб като процент от трансферната сума за халфа в италианския Палермо. Въпреки че сицилианците се издължиха напълно на ЦСКА, Александър Томов все още не е осъществил плащането към първия отбор на Чочев.

Собственикът на Чавдар Емил Димитров на няколко пъти заплаши "армейците" със съд, ако това не се промени в най-скоро време. Той обаче още не е взел мерки и акционерите са решили да предотвратят подобно действие от страна на Димитров. Затова някои от собствениците на дялове са се наели да съберат необходимата сума и да я преведат на Чавдар чрез договор за разсрочване. Идеята е сумата да бъде погасена на равни месечни вноски в рамките на 2015 година.

Очаква се споразумението между двете страни да стане факт най-късно до края на следващата седмица. В случай че Емил Димитров откаже разсрочване, парите ще трябва да бъдат заплатени накуп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички