"Ай Еф Ес" пак кани ЦСКА на "Овча купел"


"Ай Еф Ес" пак кани ЦСКА на "Овча купел"
Снимка: bgfootball

1422 2

Германската компания "Ай Еф Ес" ще направи пореден опит да привлече ЦСКА към проекта за нов стадион в столичния квартал "Овча купел", пише "Преса". С идването си в България инвеститорът настояваше "червените" да се преместят на съоръжението, което би трябвало да бъде изградено на мястото на настоящия "Славия" до 2018 г.

Тогавашното ръководство обаче се солидаризира с мнението на привържениците и категорично отказа. А германците получиха гаранции от "белите" и от националния отбор, че ще ползват новата база веднага щом бъде изградена.

От няколко месеца насам строителството се бави, тъй като натоварената с намирането на средства за инвестицията компания не спази ангажиментите си. За "Ай Еф Ес" евентуално съгласие от новите собственици на ЦСКА ще е добре дошло - за възвращаемост на парите ще е нужна постоянна заетост на стадиона, а и "армейците" са един от двата отбора с най-много фенове у нас.

Не е ясно как акционерите Ивайло Манджуков и Милко Георгиев ще реагират на подобна покана. Мнението на феновете обаче е категорично - никакво местене от Борисовата градина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички