Скаршем: Знам какво е да играеш за гранд, подготвен съм за високите очаквания на феновете


Скаршем: Знам какво е да играеш за гранд, подготвен съм за високите очаквания на феновете
Снимка: CSKA.BG

1289 0

Полузащитникът на ЦСКА Улаус Скаршем призна, че когато е научил за интереса на българския клуб към него, е поискал от агента си да направи трансфера му там реалност. Норвежецът разкри, че е наясно какво е да играеш за гранд.

Искал този трансфер, щом чул за интереса

"Много съм щастлив от преминаването си в ЦСКА. Веднага щом чух за интереса от клуба, казах на агента ми да направи всичко възможно сделката да се осъществи. Знаех, че ЦСКА е голям клуб с богата история. На емблемата си има три звезди. Нещо, с което не много отбори могат да се похвалят. Аз идвам от друг голям клуб – Розенборг. Те имат две звезди (тимът също като ЦСКА е рекордьор по спечелени титли на Норвегия – 26)", заяви той пред "Тема спорт".

Новият в ЦСКА: Тук съм да помогна за титли и купи

"Знам какво е да играеш за гранд. Запознат съм с високите очаквания на феновете и че винаги целта е да се печелят всички възможни трофеи. Тук съм, за да помогна на отбора да вдигаме титли и купи заедно", продължи Скаршем.

Хайнц ударил рамо за преминаването му в ЦСКА

"Преди да взема крайното си решение, говорих и с Тобиас Хайнц, който ми разказа за живота в София и обстановката в клуба. С него се познаваме от младежкия национален отбор, където бяхме съотборници през 2019-а. След това запазихме контакт, комуникирахме си всяка година и за мен е наистина полезно, че има други норвежци (б.а. – Хайнц и Джонатан Линдсет), които да ми помогнат за адаптацията, да ми покажат града и т.н.", каза още норвежецът, който днес ще дебютира в контролата с Корона Киелце. А ето кога ще е готов за своя повторен дебют пък Фернандо Каранга. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички