Защитник преподписа с ЦСКА за 3 години

От ЦСКА се похвалиха с подписването на нов договор със защитника Стойчо Атанасов. Новият му контракт е в срок от 3 години.

21-годишният бранител е част от ЦСКА от лятото на 2016 година. Бранителят вече е напълно възстановен от контузията, която лекуваше доскоро, и е готов да проведе пълноценна подготовка с отбора, написаха "червените" на сайта си.

Паро: Десподов е доказан само в България, и то донякъде

Големият български треньор Аспарух Никодимов коментира евентуалната продажба на звездата на ЦСКА Кирил Десподов през зимния трансферен прозорец. ...

Отборът ще се подготвя в София до 15 януари, след което предстои двуседмичен лагер в Испания. До 29 януари ЦСКА ще изиграе 4 контроли в района на Марбея. Първата ще се проведе на 16 януари срещу германския Бохум, останалите приятелски срещи трябва да бъдат обявени скоро от "Армията".

По-рано днес пък се появи информация, че от клуба са на наложили медийно ембарго на звездата си Кирил Десподов. Те били недоволни от факта, че националът им във всяко интервю повтаряше, че иска да напусне отбора още през януари. Те са му наредили да спре медийните си изяви, които не са се харесвали и на самия футболист. Повече подробности относно евентуален трансфер на Десподов - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!