Защитник на ЦСКА пред раздяла с клуба


Защитник на ЦСКА пред раздяла с клуба
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3063 0

Защитникът на ЦСКА Борис Секулич е пред раздяла с клуба, твърди "Меридиан Мач". Бранителят едва ли ще се задържи дълго време на "Армията", като раздялата ще се осъществи най-късно през лятото. Договорът на Секулич с "червените" е до 2020 година, но бранителят едва ли ще го изпълни докрай.

Сърбинът, който е със словашки паспорт, бе титуляр в началото на сезона за своя отбор, но постепенно изпадна от редиците на "армейците". По-рано през сезона, при загубата на ЦСКА от Левски, привържениците на "червените" не останаха доволни от изявите на Секулич и го нарочиха, с което на практика прекратиха изявите му в първия състав.

ЦСКА изпитват проблеми на фланговете, но въпреки това старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, предпочита да не го използва, а налага други играчи. Секулич очевидно не попада в дългосрочните планове на мениджъра, а дните му в София изглеждат преброени.

Междувременно ЦСКА готви изгодна оферта за южноамериканец. Повече подробности може да откриете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички