Временният наставник на ЦСКА засипа с похвали един от играчите си


Временният наставник на ЦСКА засипа с похвали един от играчите си

2594 0

Временният наставник на ЦСКА Добромир Митов остана доволен от победата с 4:0 над Витоша Бистрица, която е и най-резултатната за "армейците" през този сезон.

"Казахме на момчетата, че след напрежението, което имаше в нашия отбор след загубата от Берое, беше важно да отбележим рано гола, за да се успокоим. Ние търсим най-добрия вариант спрямо футболистите, с които разполагаме. Смятам, че целият отбор се справи много добре днес. Заслужават поздравления. Само бъдещето ще покаже дали ще продължим така."

"Не мога да кажа дали треньорската рокада е повлияла. Видя се, че има настроение в отбора. Може би това е един от мачовете, в който създадохме най-много положения. Ние сме щастливи от това нещо и занапред ще продължим в същия дух. Ние сме ЦСКА, това иска нашата публика – непримиримост, агресия. Опитваме се постоянно да го говорим с футболистите. Трудно е да се постигне, но трябва малко повече старание и воля от всички", заяви още Митов.

"Днес Уот, Соу и целият отбор се справиха доста добре. Дали ще продължим така, бъдещето ще покаже. Ще дойде и неговият момент. Али Соу ще отбележи! Бъдете сигурни! Той е много класен футболист”, каза Митов.

Междувременно се появи повече от любопитен вариант за нов наставник на отбора - ето кой.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама