Вече 6-има от ЦСКА висят с картони


Вече 6-има от ЦСКА висят с картони
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1406 0

Картоните в ЦСКА започват да тежат. Вчера санкции получиха Бикел, Пинто и Десподов. И тримата имаха по 3 официални предупреждения от началото на сезона и вече висят с потенциално наказание. При следващ жълт картон те ще бъдат лишени от състезателни права за по 1 среща. От началото на сезона играч на армейците не е получавал червен картон в първенството.

В ЦСКА обаче има още трима футболисти, които вече са с по 4 жълти картона - Бодуров, Секулич и Лясков. Последният не попадна в групата за двубоя вчера. Освен него от 18-те отпаднаха Стойчо Атанасов, Дюлгеров, не напълно възстановеният Енрике и Евандро, който отново остана извън състава заради квотата за играчи извън ЕС.

Част от децата от школата на Локо Пловдив пък атакуваха за автографи футболистите на ЦСКА. Най-голямо внимание привлече голмайсторът Десподов. При излизането си от съблекалнята той беше наобиколен от десетина момчета, които му искаха автограф или фланелка. След двубоя и треньорът Нестор ел Маестро изрази интересно мнение за играта както на ЦСКА, така и на други отбори в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички