Антов: По-лесно е, като сме повече българи на терена


Антов: По-лесно е, като сме повече българи на терена
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1163 0

Валентин Антов изненадващо намери място сред стартовите 11 на ЦСКА в гостуването срещу Локомотив Пловдив и се представи много добре през второто полувреме, след като бе припрян през първото.

"Трудна победа, няма лесни мачове за нас, но се радваме много, че взехме трите точки. Това е най-важното. Гледаме само да си подобряваме играта. По-добре е, когато сме повече българи на терена, защото комуникацията е по-лесна. Но и чужденците ме подкрепят много, така че се чувствам добре всякак. На "Лаута" винаги се играе много трудно, така че успехът е важен", каза Антов след мача.

На трибуните бе националният селекционер Петър Хубчев, придружаван от помощниците си Левон Апкарян и Армен Амбарцумя, пише "Тема спорт". Присъства и спортният директор на ЦСКА Пламен Марков. Двубоят беше изгледан също от бившия президент на Ботев Пд Димитър Христолов. Двамата му синове тренират в школата на Локо Пд и той не за първи път е на мач на "Лаута".

След двубоя и треньорът Нестор ел Маестро изрази интересно мнение за играта както на ЦСКА, така и на други отбори в Първа лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички