Кралев за "Армията": Четири години се боря, за да стигнем дотук


Кралев за "Армията": Четири години се боря, за да стигнем дотук
Снимка: БГНЕС

1288 0

Спортният министър Красен Кралев направи коментар по отношение на ситуацията около стадион "Българска армия". Както е известно бе създадено съвместно дружество между държавата и ЦСКА за строителни дейности на стадиона.

В разговори с привърженици във Facebook Кралев написа: "Четири години се боря, за да стигнем дотук. Много бяха тежки процедурите и по-бързо беше просто невъзможно. От четири години не съм спирал да работя по казуса. Просто сега приключихме. През много етапи и трудности се мина. Не съм свикнал да се оплаквам", заяви Кралев.

На спортния министър бяха зададени въпроси и за стадион "Христо Ботев" в Пловдив. В края на август премиерът Бойко Борисов и Кралев присъстваха на официалното подновяване на дейностите по съоръжението. На този етап те вървят в бавни темпове. А Кралев коментира: "Там всичко зависи от Самуилов. Ние нашата работа си я вършим, но все пак строителството си зависи от собственика".

А какво заяви изпълнителният директор на клуба - Пламен Марков, относно предстоящите строителни дейности и какъв срок даде той, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички