Странната логика на Ивайло Петев в подбора на играчи


Странната логика на Ивайло Петев в подбора на играчи
Снимка: БГНЕС

1743 0

Ивайло Петев наистина е странен в подбора си на национали и го доказа с последния списък за футболистите, на които ще разчита за старта на световните квалификации срещу Люксембург.

ВИЖТЕ С КОИ ИГРАЧИ ЩЕ БОРИМ ЛЮКСЕМБУРГ

Там личат имената основно на легионери, но има и доста играчи от Първа лига, включително трима от ЦСКА (Божидар Чорбаджийски, Антон Недялков, Преслав Йорданов), трима от Лудогорец (Владислав Стоянов, Светослав Дяков, Марселиньо), двама от Левски (Димитър Пиргов, Георги Костадинов), двама от Берое (Благой Макенджиев и Илия Миланов) и по един от Ботев (Тодор Неделев) и Локомотив (Пловдив) (Мартин Райнов).

Божидар Чорбаджийски получава поредна повиквателна, след като той бе част и от отбора за приятелския турнир "Кирин Къп" (всички знаем как се разви той за "лъвовете"), така че присъствието му не е странно. Не е странно и включването на един от новите в ЦСКА от Литекс - Антон Недялков.

Странно е, че Преслав Йорданов присъства в състава, след като в Първа лига този сезон може да се похвали с няколко фрапантни пропуска и гол срещу Нефтохимик при 5:1 на "Армията".

Петев се изсмя миналия сезон на възможността да взима играчи на ЦСКА, защото играели във В група. После след спечелването на Купата думите се обърнаха като бумеранг срещу него, но е странно как според селекционера качествата на Йорданов са се вдигнали изведнъж само с включването му в елитната дивизия.

А е факт за всеки фен на ЦСКА, че Преслав не се представя по-добре от миналия сезон, когато, да, бележеше във В група, но вкара и всичките важни голове в похода за Купата.

СЕРИОЗНИ СЪТРЕСЕНИЯ В БОТЕВ, КОСТОВ СИ ОТИВА

Друг интересен факт е, че Илиан Илиев остави сред резервите Мартин Райнов в последния мач от Първа лига, а Николай Костов бе доста критичен към изявите на Тодор Неделев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички