Сериозни сътресения в Ботев (Пловдив), валят оставки


Сериозни сътресения в Ботев (Пловдив), валят оставки

1593 0

След оставката на Христо Янев, друг треньор от Първа Лига последва примера му. Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Костов и подаде оставка, съобщава официалният сайт на "канарчетата".

Заедно с него  молбите за напускане  са депозирали спортният директор на "жълто-черните" Георги Марков и помощниците на Костов.

По-рано днес президентът на "канарчетата" Ангел Палийски поиска от Костов, целия негов щаб и Марков да си стегнат багажа от Коматево.

Верея отново отказа да се държи като новак

Първоначално босът на Ботев е имал среща в базата със старши треньора, като  според запознати разговорът между двамата е бил на висок тон  е продължил над три часа.

След това президентът е провел и втори разговор,  само че този път със спортния директор. След това е последвало и развитието, с подадените от щаба оставки.

Напрежението в Ботев се покачи след поредния разочароващ резултат на "канарчетата" Те загубиха с 0:1 като гост на абсолютния дебютант Верея (Стара Загора) късно снощи.

Николай Костов: Приемам наказанието, но не и лъжите

След последния съдийски сигнал на срещата Николай Костов влезе в остро пререкание с двама от лидерите на “канарчетата” - Иван Стоянов и Тодор Неделев, а малко след това публично порица поименно голяма част от футболистите си.

Предвид развитието на събитията, се очаква оставките да бъде приети бързо и в най-кратът срок ръководството Ботев да обяви, кой ще води тима занапред.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички