Стойчо Младенов: ЦСКА не е училище, ако чужденец ще е треньор, да е доказан


Стойчо Младенов: ЦСКА не е училище, ако чужденец ще е треньор, да е доказан

2456 0

Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов не се изказа ласкаво за настоящия наставник на тима Милош Крушчич. Той заяви, че ако клубът е взел решение да назначи чужденец на поста, той трябва да е доказан. Ако пък ръководството се е спряло на млад специалист, то той трябва да е българин.

"Милош Крушчич? Ако треньорът е чужденец, той трябва да бъде доказан. ЦСКА не е училище. Ако ще е млад специалист начело на отбора, трябва да е българин - някой перспективен, какъвто беше Христо Янев. А и той е истински цесекар, израсна в клуба, знае какво значи ЦСКА", коментира настоящият треньор на казахстанския Кайсар.

Младенов се изказа и за другия клуб с име "ЦСКА" в България - ЦСКА 1948. "Хората от ЦСКА 1948 започнаха от най-ниското ниво, както направи и Локо (София), играят, борят се за място в елита, нищо лошо. Защо да не влязат в "А" група? Моят ЦСКА обаче е този, който е на "Армията". Надявам се, че там нещата ще тръгнат към по-добро", допълни треньорът. За историята и кариерата на Милош Крушчич можете да прочетете в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички