Стойчо Младенов: Винаги има вероятност да се върна в ЦСКА


Стойчо Младенов: Винаги има вероятност да се върна в ЦСКА

1178 0

Наставникът на Кайсар Стойчо Младенов сподели, че винаги има шанс да се завърне в ЦСКА, но не сега е моментът да се коментира темата. Специалистът се завърна в България след като бе избран за треньор номер едно в Казахстан за изминалия сезон и е подписал нов договор с настоящия му клуб Кайсар.

"Вероятност винаги има да се завърна в ЦСКА, но нека сега не коментираме тази тема. ЦСКА си има треньор и ръководство, което взима важните решения. Ще продължа работата си в Кайсар. Има единомислие между мен и ръководството и това ме накара да подновя договора си там", заяви Младенов пред Канал 3.

Той допълни и как според него ЦСКА и Левски могат да се преборят с Лудогорец. "Следя развитието на българския футбол, въпреки че такова има само при Лудогорец. При другите клубове няма. Има някакви наченки в Левски, някакво подобряване. Знам колко е трудно без пари да се взимат футболисти, а Лудогорец имат финансовата стабилност да купуват готови подготвени футболисти. Това трябва да се прави от водещите отбори като ЦСКА и Левски за да се борят с Лудогорец”.

Стойчо Младенов спечели Купата на страната с Кайсар, като благодарение на трофея, тимът за първи път ще участва в евротурнирите през следващото лято. Повече подробности за успеха му във финала - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама