Стойчо Младенов: Винаги има вероятност да се върна в ЦСКА

Наставникът на Кайсар Стойчо Младенов сподели, че винаги има шанс да се завърне в ЦСКА, но не сега е моментът да се коментира темата. Специалистът се завърна в България след като бе избран за треньор номер едно в Казахстан за изминалия сезон и е подписал нов договор с настоящия му клуб Кайсар.

"Вероятност винаги има да се завърна в ЦСКА, но нека сега не коментираме тази тема. ЦСКА си има треньор и ръководство, което взима важните решения. Ще продължа работата си в Кайсар. Има единомислие между мен и ръководството и това ме накара да подновя договора си там", заяви Младенов пред Канал 3.

Стойчо Младенов бе избран за треньор №1 в Казахстан

Стойчо Младенов бе избран за футболен треньор №1 в Казахстан. Той зае първото място, след като по-рано беше обявено, че е в тройката на най-добри...

Той допълни и как според него ЦСКА и Левски могат да се преборят с Лудогорец. "Следя развитието на българския футбол, въпреки че такова има само при Лудогорец. При другите клубове няма. Има някакви наченки в Левски, някакво подобряване. Знам колко е трудно без пари да се взимат футболисти, а Лудогорец имат финансовата стабилност да купуват готови подготвени футболисти. Това трябва да се прави от водещите отбори като ЦСКА и Левски за да се борят с Лудогорец”.

Стойчо Младенов спечели Купата на страната с Кайсар, като благодарение на трофея, тимът за първи път ще участва в евротурнирите през следващото лято. Повече подробности за успеха му във финала - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!