ЦСКА изчисти най-големия си дълг: 5 млн. лева постъпиха в НАП


ЦСКА изчисти най-големия си дълг: 5 млн. лева постъпиха в НАП
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4986 0

 

Кредиторите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД вече получават парите си! Между тях ще бъдат разпределени 8-те млн. лева, платени от “Ред Енимълс”. Най-големият дял от задълженията вече е изчистен. Националната агенция по приходите е получила по своя сметка близо 5 млн. лв. Това разкри синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева пред “Тема Спорт”.
Останалата сума се разпределя между над 140 футболисти, треньори и служители, които са имали договори с фалиралото дружество. Десетки от кредиторите вече са получили своите суми, но други не са предоставили банкови сметки и парите им не са прведени. Сред тези, които не са подали необходимата информация, е Стойчо Младенов. Той е най-едрият кредитор след НАП с 240 620 лв.
Разпределението на 8-те милиона лева стартира 13 месеца след тяхното плащане.

Кредиторите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД вече получават парите си, като между тях ще бъдат разпределени 8-те млн. лева, платени от “Ред Енимълс”. Това разкри синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева пред “Тема Спорт”.

Милева съобщава още, че най-големият дял от задълженията вече е изчистен. Националната агенция по приходите е получила по своя сметка близо 5 млн. лева. Останалата сума се разпределя между над 140 футболисти, треньори и служители, които са имали договори с фалиралото дружество.

Десетки от кредиторите вече са получили своите суми, но други не са предоставили банкови сметки и парите им не са преведени. Сред тези, които не са подали необходимата информация, е Стойчо Младенов. Той е най-едрият кредитор след НАП с 240 620 лв.

А каква сума готвят от щаба на ЦСКА за един от най-добрите родни нападатели - четете в този материал на SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички