Слаб интерес към Левски - ЦСКА


Слаб интерес към Левски - ЦСКА

2039 0

Слаб интерес към срещата между Левски и ЦСКА. Часове преди срещата, която е в събота от 14:30 ч на националния стадион „Васил Левски", бяха продадени едва 1500 билета за секторите ят „А" и „В".

Интернет платформата, чрез която могат да се купуват билети, показа, че „сините" са по-активни и вече са си осигурили около 1000 билета за трибуната под козирката. За сметка на това „червените" са взели двойно по-малко пропуски - около 500 за сектор „В". Трибуните зад двете врати се очаква да бъдат пълни за сблъсъка. Няма да е изненада обаче феновете да се активизират в купуването на билети в деня на мача, пише "Труд".

На последната среща, играна на 15 октомври 2016 г., присъстваха 21 000 привърженици. По всичко изглежда, че тази бройка едва ли ще бъде подобрена в събота.

Едно обаче е сигурно -Никола Попов, ще ръководи срещата. От началото на сезона той е свирил най-много мачове в Първа професионална лига - 16 двубоя. В тях Попов е вдигнал 78 жълти картона (4,8 средно на мач) и 5 червени (0,3 средно на мач). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички