По 3000 премия за "червените" при победа над Левски


По 3000 премия за "червените" при победа над Левски
Снимка: БГНЕС

3879 0

По 3000 лева ще заработят футболистите на ЦСКА, ако успеят да победят Левски в предстоящия сблъсък в събота. При добавяне на три точки „червените" ще се изравнят по точки със "сините".

Както е известно, символичен домакин е Левски и за запалянковците на „сините" са заделени сектор „А" и „Б". Във „В" и „Г" пък ще се настаняват цесекарите.

За да се избегнат ексцесии, шефовете на ЦСКА са решили да не бъдат в ложите при козирката на сектор „А". Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев и цялото ръководство на клуба ще гледат мача от терасата на ресторант „Спортна среща" на Националния стадион, пише "24 часа".

Фен клуб „Сектор Г" набра предсрочно необходимата сума за хореографията за дербито в събота. Ултрасите са събрали повече от необходимите 11 000 лева за хореография на трибуните.

Агитката организира шествие преди мача. Феновете се събират в 11,30 часа в градинката на НДК, на ъгъла на кръстовището на булевардите „Патриарх Евтимий" и „Фритьоф На-нсен" („Кравай"). Час след това привържениците ще тръгнат към стадиона по следния маршрут - ул. „Георги Раковски", ул.„Генерал Гурко", бул. „Васил Левски" до СУ „Климент Охридски" и оттам по „Цариградско шосе" към Орлов мост до езерото „Ариана" и входовете за сектор „Г".

Дисциплинарната комисия на БФС глоби с 4300 лева клуба заради хвърлени предмети, димки и бомбички по време на домакинството с Ботев, завършило 0:0.

Инцидентът след края на срещата, когато треньори и футболисти на ЦСКА искаха обяснение от съдиите, ще бъде разгледан на следващо заседание, като се призовават длъжностните лица и се изисква видеозапис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички