"Ред Енимълс" придоби активите и емблемата на ЦСКА

Фирмата "Ред Енимълс" придоби емблемата и активите на фалиралият ЦСКА. Това става ясно от решение на СГС от 30 септември. Преди една година официално фирмата спечели търга за придобовината на емблемата, но процедурата бе в застой.

Най-големият проблем бе отношение на спорния имот край морето. На три инстанции земите край Бяла бяха присъдени на дружеството "Камеко", а не на ПФК ЦСКА АД. Това касае пряко внесените от "Ред Енимълс" 8 милиона лева за активите, тъй като ще се окаже, че "червените" плащат за нещо, което не е тяхна собственост.

Петрович ходел с оставка в джоба, преди Ганчев да го помилва

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович е бил готов да подаде оставка след загубата в първенството от Берос 1:2. Сърбинът е признал, че може да "вдигне ...

Решението на СГС обаче може да се обжалва в седемдневен срок пред Аперативен съд - София. Ако никой не предприеме подобна стъпка, "Ред Енимълс" окончателно ще придобие активите и емблемата на ЦСКА.

Ето какво гласи решението:

Постановление за възлагане от 30.09.2019

ВЪЗЛАГА върху "РЕД ЕНИМЪЛС" ЕООД със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. "Лъчезар Станчев" № 3, ет. 15, собствеността върху вещите и имуществените права като цяло, съставляващи масата на несъстоятелността на "Професионален футболен клуб ЦСКА" АД.

Постановлението подлежи на обжалване от участвалите в търга и от длъжника по реда на чл.717з, ал.3 от ТЗ, в седемдневен срок от съобщаването му, с частна жалба пред Апелативен съд - София".

По-рано днес пък от Сектор Г написаха гневна декларация, насочена към ръководството на тима - ето каква е тя.

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!