Разкриха защо кредиторите на ЦСКА все още чакат парите си


Разкриха защо кредиторите на ЦСКА все още чакат парите си

2657 0

Софийският градски съд обясни защо превеждането на 8-те милиона лева към кредиторите в ЦСКА още не е стартирало. През миналата седмица от НАП са подали молба да получат дължимите си суми. Националната агенция по приходите трябва да прибере над 4,6 милиона лева. Съдът обаче е отхвърлил искането на НАП със следния мотив:

"Оставя без уважение искането на НАП съдът да задължи синдика да им преведе сумата, разпределена на този кредитор със сметка за разпределение. За да бъде изпълнена сметката, е необходимо да бъде изготвено и да влезе в сила Постановление за възлагане, каквото към момента няма поради липса на всички изискуеми документи за изготвянето му".

Днес на трета инстанция пък ще се гледа делото между фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД и фирмата "Камеко" за спорните имоти край морето. И двете страни претендират, че са техни собственици. Междувременно се появи информация, че в клуба ще има "лятна разпродажба" и поне петима играчи може да си тръгнат след края на сезона. Кои са те вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама