Разкриха защо кредиторите на ЦСКА все още чакат парите си

Софийският градски съд обясни защо превеждането на 8-те милиона лева към кредиторите в ЦСКА още не е стартирало. През миналата седмица от НАП са подали молба да получат дължимите си суми. Националната агенция по приходите трябва да прибере над 4,6 милиона лева. Съдът обаче е отхвърлил искането на НАП със следния мотив:

"Оставя без уважение искането на НАП съдът да задължи синдика да им преведе сумата, разпределена на този кредитор със сметка за разпределение. За да бъде изпълнена сметката, е необходимо да бъде изготвено и да влезе в сила Постановление за възлагане, каквото към момента няма поради липса на всички изискуеми документи за изготвянето му".

Раздвижване около фалиралото дружество на ЦСКА, Дора Милева внесе документация в съда

В петък е настъпило известно раздвижване около фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. Кредиторите все още очакват пари по сметките си, въпреки че коло...

Днес на трета инстанция пък ще се гледа делото между фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД и фирмата "Камеко" за спорните имоти край морето. И двете страни претендират, че са техни собственици. Междувременно се появи информация, че в клуба ще има "лятна разпродажба" и поне петима играчи може да си тръгнат след края на сезона. Кои са те вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!