Появи се изненадващ вариант за нов треньор на ЦСКА


Появи се изненадващ вариант за нов треньор на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

19502 0

Екипът на Александър Томаш от Берое е един от вариантите за нов треньорски щаб на ЦСКА от лятото, твърди вестник "24 часа". В момента "червените" търсят спешно наставник, след като Любослав Пенев си тръгна преди решителните мачове от първенството.

През последните години Томаш, Косьо Мирчев и Тодор Кючуков работят добре в България. Първо докараха Верея дори до плейоф за евротурнирите, а сега с Берое си осигуриха четвъртото място в първенството, без да имат селекция като в Борисовата градина.

Постоянен вариант остава и Стойчо Младенов, който обаче има перфектен договор с казахския Кайсар и се движи доста добре в първенството. И компенсацията му е доста сериозна сума, което ще бъде огромна пречка за привличането му.

"Червените" завършиха 0:0 с Лудогорец в последния кръг и продължават да изостават с 3 точки от разградчани. На "орлите" им предстоят до края мачове с отбори, които не им създадоха проблеми през сезона дотук, а мачът с неудобния Черно море е в Разград. Кой е другият възможен вариант за наставник на столичани вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички