В ЦСКА избират новия треньор след мача с Левски, имат любопитен вариант


В ЦСКА избират новия треньор след мача с Левски, имат любопитен вариант
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

8435 0

В ЦСКА ще решат въпроса с треньорския пост в клуба след дербито с Левски на 21 май, твърди вестник "Тема Спорт". На "Българска армия" имат любопитен вариант за позицията, а именно да назначат Люпко Петрович за постоянно. В момента временен треньор на тима е Добри Митов, а според изданието сърбинът, който е негов помощник, подготвя тактиката за мачовете. Петрович може да получи този шанс, ако отборът спечели предстоящите си мачове.

Сръбският специалист има редица успехи на международната сцена не само с Цървена звезда, но и с родните Левски и Литекс. На "Армията" се надяват, че този път ще избегнат повторение на ситуацията от миналата година. Тогава се разигра доста дълга сага с назначението на нов наставник. Тя стартира още в средата на май и приключи почти месец по-късно.

Очаква се най-късно на трети юни (понеделник) "червените" да обявят кой ще е треньор през новия сезон. Стартът на подготовката вероятно ще е на 7 юни (петък), както бе и миналата година. Вижте в този материал любопитния коментар на Петрович на напускането на Любослав Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички