Поне петима напускат ЦСКА


Поне петима напускат ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

8201 0

В ЦСКА и през това трансферен прозорец са много активни, като освен входящите се очаква да има и много изходящи трансфери. Очаква се поне петима да напуснат през лятото.

Крилото на ЦСКА Жоржиньо, който през изминалия сезон беше преотстъпен в тима от Сент Етиен, благодари на българския клуб. На този етап не е ясно дали фланговият нападател ще остане на “Армията”, но по-скоро ще се раздели с отбора.  “Страхотен сезон, страхотен отбор, страхотна структура. Благодаря на всички, които бяха част от битката през този сезон. Специални благодарности на феновете на ЦСКА, които направиха специални всички наши мачове. Благодаря ти, ЦСКА!”, написа Жоржиньо.

Все още не е ясно дали другият преотстъпен на “Армията” - бранителят Нуно Томаш, ще остане в клуба и през новия сезон. Сред напускащите ще са Стивън Перейра и Едвин Джеси. Договорът на първия ще бъде разтрогнат по взаимно съгласие, докато за Джеси се търси купувач, пише "Тема спорт". Един от Стойчо Атанасов и Ангел Лясков ще бъде преотстъпен. Договорът на Георги Китанов пък изтича и едва ли ще бъде подновен. Под въпрос е бъдещето и на друг вратар - Данте Стипица, който беше твърда резерва на Витаутас Черниаускас.

Кое е последното ново попълнение в ЦСКА, обявено в сряда - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички