Поискаха колосална сума от ЦСКА за заместник на Десподов


Поискаха колосална сума от ЦСКА за заместник на Десподов
Снимка: БГНЕС

4086 0

Интересен трансфер се опитва да осъществи ЦСКА, и то след поражението от Черно море с 2:0 във Варна. В медийното пространство се появи слух, че "червените" са харесали изключително много крилото на "моряците" Маритн Минчев и Любослав Пенев е разговарял вече с ръководството на тима за неговото привличане.

Минчев беше изключително полезен по време на успеха на своя тим над столичния гранд и имаше ключова роля за откриващия гол. Неговото преминаване на "Българска армия" обаче не е никак сигурно, след като стана ясно сумата, която са поискали от стадион "Тича".

По неофициална информация, варненци са поискали 2 милиона лева, за да се разделят с перспективния млад футболист. Пенев вижда в негово лице заместник на Десподов, но сумата изглежда непосилна към този момент за "червените", които все пак имат добри взаимоотношенията с шефовете на варненския тим. Интерес към Минчев обаче има от страна и на чуждестранни клубове.

Освен че ЦСКА продължава със зимната селекция, клубът е зает и с друго, след като Любо Пенев атакува остро ръководството на БФС (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички