Пенев в ярост: БФС е лъскава ябълка, изгнила от алкохол и екстри


Пенев в ярост: БФС е лъскава ябълка, изгнила от алкохол и екстри
Снимка: БГНЕС

4849 0

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев избухна срещу Българския футболен съюз и съдийството в Първа лига. Това се случи на пресконференцията преди мача с Ботев (Враца) в междинния кръг и е вследствие на загубата на "червените" от Черно море в дебютния мач на Пенев начело.

"Футболният съюз e една лъскава ябълка, но е изгнила отвътре. Изгнила от какво? От алкохол, от екстри, но не и от футбол. Това ще приключи зле. Ние се подиграваме на българския народ. Нямат право да се подиграват по този начин", заяви наставникът.

"Михайлов казва, че футболът бил на едно добро ниво. Той не гледа мачове, даже по телевизията. Неговата идея е да пътува по чужбина, напред-назад, евентуално да отиде на някой мач, както и тия около него. Това е цялата история. Пътуваме по чужбина, търсим ресторанти, приоритетно такива с дансинг и така. Лоби? Какво лоби в УЕФА? Всичко това е лъжа и измама”, допълни Пенев.

ХРИСТО СТОИЧКОВ РАЗКАЗА КАК СЕ Е СТИГНАЛО ДО РАЗРИВА В ОТНОШЕНИЯТА МУ С ЛЮБО ПЕНЕВ

"Футболната действителност в България не се променя. Тя се усложнява. Всичките тези проблеми идват от футболния съюз. Ние не напредваме, ние затъваме. Начело с президента и хората около него, те не спомагат за развитието на българския футбол. Бичуват, наказват, линчуват българския футбол. Страдат треньори, футболисти, дечица, които искат да бъдат национали. Страдаме от съдийството, което е основен проблем в българския футбол", каза още бившият кандидат за президент на БФС. Според вестник "Труд" Пенев искал да е като сър Алекс Фъргюсън в ЦСКА. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички