Петрович изрази най-голямото си притеснение въпреки успеха на ЦСКА


Петрович изрази най-голямото си притеснение въпреки успеха на ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

8811 0

Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович призна, че отборът е можел да спечели още в редовното време, вместо да се стига до успех след дузпи с Осиек. Освен това той призна, че има проблем с отбелязването на попадения, като си е мислел, че има достатъчно хора, които да се нагърбят с тази задача, но това не е така.

"Ние по-добре изпълнихме дузпите – затова спечелихме. Аз говорих преди мача, че Осиек е страхотен отбор – млади, бързи, които имат футболен ум, качество, всичко. По време на самия мач си имахме шансовете и съжалявам, че не вкарахме 2-3 от 100%-овите положения. Имаме този проблем, че не вкарваме лесно голове. Ако си бяхме вкарали трите положения, нямаше да е нужно да стигаме до дузпите. Евандро сам можеше да вкара три гола. Напоследък се оказва, че нямаме играч, който със своята игра да сложи край на мача и да го „убие” с гол”, заяви Петрович.

"Раул Албинтоса не беше съвсем готов. Имаше крампове и трябваше да легне известно време, но изигра добър мач. Сега няма да говоря за третия кръг - ще дойде време. Мислим за мача в неделя, а играчите играха продължения. Трябва да видим как ще се възстановим, тъй като имаме един отбор, а не два", завърши Люпко Петрович.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички