Петрович: Съдиите решиха и двата мача, браво на момчетата!


Петрович: Съдиите решиха и двата мача, браво на момчетата!
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3310 0

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович похвали футболистите си за мъжката игра в реванша в Лига Европа срещу Зоря (Луганск). Сърбинът обяви, че съдиите в двата мача в трети предварителен кръг на турнира са предрешили отпадането на "червените", които загубиха с 0:1 в реванша.

"Имаше игра с ръка, чиста. Браво на момчетата, оставиха сърцето си на терена. Съдията реши и двата мача, сами видяхте, че имаше дузпа, след дузпата - червен картон. Можехме с добър резултат да продължим напред и с 10 човека", заяви Петрович пред bTV.

"Честитя на моите играчи за добрия мач, който изиграха. Честитя им за всичко, за играта днес и в предишните мачове. Накрая получихме гол, защото вкарахме двама централни нападатели, за да отбележим. Пресирахме нашия противник, но накрая капитулирахме", каза още той.

Запитан дали не е трябвало по-рано да освежи със смени играта на тима, сърбинът заяви: "Вкарах трима свежи играчи, нищо не може да стане насила, играхме тактически като за 10. Противникът нямаше нито една възможност. Вкарахме втори нападател заради това, че резултатът бе 0:0, ето това беше проблемът. Не само Занев и Малинов, Джеферсон, Нуно и накрая Раул, дадоха всичко от себе си. Накрая дори опита да бъде централен нападател. Днес бяхме отбор, но съдиите не ни позволиха да победим нито сега, нито предишният път".

"Сигурно можехме да отстраним този противник, защото сме по-добри от тях. С 10 човека няма как. Вероятно срещу Еспаньол нямаше да продължим, но това щеше да бъде още една крачка напред", завърши специалистът. Вижте в този материал с какъв опит в евротурнирите бяха играчите му преди този мач. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички