Петрович: Картонът на Турицов бе заслужен, но той се случи заради шока след несвирената дузпа


Петрович: Картонът на Турицов бе заслужен, но той се случи заради шока след несвирената дузпа
Снимка: Официален сайт на Левски

3427 0

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович отново се е оплакал от съдийството в двата мача със Зоря (Луганск) в Лига Европа на пресконференцията след реванша. Той обаче е заявил, че червеният картон за Иван Турицов е бил заслужен, макар и да е дал обяснение за нарушението на защитника.

"Искам да започна със съдийството, всички видяха днес какво се случи. Както днес, така и в първия мач в България. Първо искам да поздравя Зоря за победата. Те имат млад, много добър отбор. Но също така искам да поздравя моите играчи с днешната игра. Много съм доволен от тях. Започнахме много добре, имаше моменти, в които не успяхме да отбележим. После се случи този спорен момент, след който получихме червен картон, който беше заслужен", заяви сръбският наставник, цитиран от официалния сайт на украинския клуб.

"Преди нашият играч да получи червен картон, се случи този момент, в който топката удари ръката на футболиста на Зоря. Същото беше и в първия мач в София, когато при нас топката удари ръката на наш играч. Днес съдията не видя този момент с футболиста на Зоря. Моите футболисти заради това бяха в шок, затова се случи онзи момент с червения картон", каза още Петрович.

"Не казвам, че съдията е изцяло виновен, но ние видяхме, че топката попадна в ръката на играч на Зоря. В тези два мача ЦСКА- Зоря Зоря беше малко по-добър и заслужено продължи", завърши треньорът на "червените". Вижте в този материал с какъв евроопит влезе в мача неговият ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички