Пенев преди реванша: Сами правим грешки и трябва много да внимаваме


Пенев преди реванша: Сами правим грешки и трябва много да внимаваме
Снимка: БГНЕС

1753 0

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев заяви, че отборът трябва да бъде много внимателен в реванша с Титоград, независимо, че първата среща завърши 4:0 в полза на "червените". Той замина заедно с отбора за Подгорица, където утре е реваншът от първия предварителен кръг на Лига Европа.

"Отиваме на реванш, в първия мач записахме добър резултат, но всеки един мач е различен и трябва да бъдем много внимателни. Да играем от една страна сериозно и от друга точно. С много точни действия и правила. Както знаете понякога правим сами грешките, имам предвид футболистите, и сами даваме възможности на противника”, сподели Димитър Пенев.

"Анализът е за треньорите. Мачовете са различни. Единият е за купата на УЕФА, а другият е за шампионата, където грешката се отрази на равния резултат. След няколко мача, като се видят резултати, тогава ще се гледат точки и класиране. Грешки може да се получат, но за един отбор като ЦСКА, както и останалите отбори в петицата, постоянно се коментират треньорите и ръководството. Смятам, че трябва да се пазим от грешки. Треньорите също ще го повторят", допълни Пенев.

Междувременно треньорският щаб на ЦСКА готви куп промени за реванша - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички