Пенев: В последно време май повече вдигаме лозунги, отколкото да стопяваме точките


Пенев: В последно време май повече вдигаме лозунги, отколкото да стопяваме точките

1776 0

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев си пожела за новата година "червените" да изглеждат по-добре на терена. Освен това за 2018 година той отличи представянето на защитата и изрази надежда з апо-добри резултати през 2019 година.

"Да са живи и здрави г-н Ганчев и хората около него, които помагат на ЦСКА. Вярвам, че през новата година ще имаме по-добро представяне. Като цяло има какво да се желае. Но отборът вече разполага с облик, комплектова се вече няколко години. Оттам трябва треньорите да си блъскат главите. Не знам сега на Нова година дали ще играят хоро или кючек, няма значение, но после на терена трябва да играем по-добре.

Имахме силни мачове, но и доста загубени точки. Надявам се да направим стъпка напред през пролетта и мачовете на ЦСКА да са по-успешни. В този клуб нямаш право на отстъпление. Минали са много звезди през “Армията”, но лошото е, че през 2018-а звездите много не ги видяхме. В цял свят и в цяла Европа името на ЦСКА се споменава с уважение и е нужно да го пазим с резултати на терена", сподели Пенев пред "Тема спорт".

"Безспорно защитата трябва да бъде отличена. Реално там ни бяха звездите, особено Бодуров и Чорбаджийски. Наред с вратаря направо ни спасяваха в отделни мачове. Да се надяваме, че вторият дял в първенството и финишът ще са с по-добри резултати за ЦСКА. И с 1:0 или 2:1 да бием, важното е да взимаме трите точки. Хубавото е, че около клуба има хора като мен, като Пламен Марков, като Люпко Петрович. Така ръководството много точно може да преценява кога трябва да се вади сабя и кога само ножче.

Много мачове остават до края, така че е възможно. Разбира се, при положение че играем по-правилно. Иначе ще е трудно. За нас ключови са битките с Лудогорец и с Левски. Имаме да си връщаме на Разград и най-малкото е нужно да ги отстраним за Купата. В последно време обаче май повече вдигаме лозунги, отколкото да стопяваме точките, с които изоставаме. А резултатите, като не са добри, и колективът става на мравуняк", допълни още той.

В същото време бъдещето на Кирил Десподов е все така неясно. Към кандидатите за него обаче се прибави и френски елитен тим - вижте повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички