Паро е бесен на ЦСКА: Явно само ученици на Люпко ще гледаме на пейката

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов реагира остро на случаващото се на "Армията". Освен това той не е доволен от това, че новият треньор ще е досегашния помощник на Люпко Петрович - Милош Крушчич.

"ЦСКА трябваше да назначи човек, който е минал през „Армията", а не някакъв световно неизвестен сърбин. Ситуацията в клуба е "Пременил се Илия, пак в тия". Политиката ще си е същата, всичко ще си е по стария начин. Така е решило ръководството, да си носят последствията. Някои ходове вече са лесно предвидими. Крушчич много хубаво ги даваше указанията досега, но поне да имаше резултати", заяви Паро пред "Тема спорт".

Стойчо Младенов разкри връща ли се у нас, за да поеме ЦСКА

Треньорът на Кайсар Стойчо Младенов отрече спекулациите, че ще се поеме ЦСКА. След напускането на Люпко Петрович неговото име бе сред най-често с...

"Сега е Крушчич, после ще вземат някой друг подобен. Явно само ученици на Люпко ще гледаме на пейката. В тази ситуация трябваше да има човек, който е от ЦСКА, който е разпознаваем. Беше логично да се помисли в тази насока. Говоря като човек, който е ял попара в ЦСКА и не съм във възторг от това, което се случва. С тези измислени герои отсега е ясно, че отборът няма да стане шампион. Най-хубавото нещо ще е да ме опровергаят, но не вярвам да стане. ЦСКА куца в много отношения. Не може да сменяш постоянно треньорите. Те и футболистите тотално се объркват.

"По отношение на критиките към Стойчо Стоилов - той не е най-големият виновник. Стоилов е служител. Казват му да търси свободни агенти и ги търси. Какво е виновен, че толкова си могат или че не показват всичко, на което са способни? То е отговорност на треньора да ги тренира и да работи директно с тях. Стоилов води едни, после отива да търси други. Сякаш се вторачиха в него само защото направи две-три изказвания, в които се поизхвърли. Да ограничи изявите си и всичко ще си дойде на мястото". 

Вижте в този материал от какво не бе доволен Петрович при последното си изказване пред българска медия.

 

 

 

Още по темата

Please select answer!