Паро е бесен на ЦСКА: Явно само ученици на Люпко ще гледаме на пейката


Паро е бесен на ЦСКА: Явно само ученици на Люпко ще гледаме на пейката

5703 0

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов реагира остро на случаващото се на "Армията". Освен това той не е доволен от това, че новият треньор ще е досегашния помощник на Люпко Петрович - Милош Крушчич.

"ЦСКА трябваше да назначи човек, който е минал през „Армията", а не някакъв световно неизвестен сърбин. Ситуацията в клуба е "Пременил се Илия, пак в тия". Политиката ще си е същата, всичко ще си е по стария начин. Така е решило ръководството, да си носят последствията. Някои ходове вече са лесно предвидими. Крушчич много хубаво ги даваше указанията досега, но поне да имаше резултати", заяви Паро пред "Тема спорт".

"Сега е Крушчич, после ще вземат някой друг подобен. Явно само ученици на Люпко ще гледаме на пейката. В тази ситуация трябваше да има човек, който е от ЦСКА, който е разпознаваем. Беше логично да се помисли в тази насока. Говоря като човек, който е ял попара в ЦСКА и не съм във възторг от това, което се случва. С тези измислени герои отсега е ясно, че отборът няма да стане шампион. Най-хубавото нещо ще е да ме опровергаят, но не вярвам да стане. ЦСКА куца в много отношения. Не може да сменяш постоянно треньорите. Те и футболистите тотално се объркват.

"По отношение на критиките към Стойчо Стоилов - той не е най-големият виновник. Стоилов е служител. Казват му да търси свободни агенти и ги търси. Какво е виновен, че толкова си могат или че не показват всичко, на което са способни? То е отговорност на треньора да ги тренира и да работи директно с тях. Стоилов води едни, после отива да търси други. Сякаш се вторачиха в него само защото направи две-три изказвания, в които се поизхвърли. Да ограничи изявите си и всичко ще си дойде на мястото". 

Вижте в този материал от какво не бе доволен Петрович при последното си изказване пред българска медия.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


8 любопитни факта за коридата

  Смята се, че коридата се е зародила в древни времена. Иберийският народ, живял на територията н съвременна...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама