ЦСКА с експериментално дуо в атака срещу Септември


ЦСКА с експериментално дуо в атака срещу Септември
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1900 0

ЦСКА ще излезе с променено лице в атака срещу Септември в събота, потвърждава и "Тема Спорт". Редом до Мауридес на върха ще застане Али Coy. Двамата досега не са си партнирали от първата минута. Гамбийският нападател ще измести от стартовите 11 Едвин Джеси, който разочарова с играта си срещу Левски. За Coy това ще е втори мач като титуляр в първенството след успеха над Ботев (Враца) (2:0), когато вкара и дебютния си гол за ЦСКА.

Промяна в състава ще има и по левия фланг на атаката. На пейката се очаква да седне Тиаго, който едва ли повече ще действа като външен халф. Като титуляр по крилото вероятно ще започне Жоржиньо. Вариант е и включването на Десподов отляво, а Манолев да стартира отдясно.

НАКАЗАТЕЛЕН ЛАГЕР ЗА ЦСКА, ЕЛ МАЕСТРО ПРИВИКАН ОТ РЪКОВОДСТВОТО ЗА ОБЯСНЕНИЕ

Бразилецът Евандро пък почти сигурно отново ще остане резерва. Досега той не е играл като титуляр в първенството, като има 5 участия и само 80 минути в елита. Срещата със Септември е в събота от 17:30 часа на Националния стадион "Васил Левски". По първоначална програма двубоят трябваше да се играе от 20:00, но бе преместен по-рано.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички