Недялков: Не съм предател!


Недялков: Не съм предател!
Снимка: Оф. сайт на ФК Далас

3590 0

Най-новото попълнение на Лудогорец – Антон Недялков, сподели как се е стигнало до неговия трансфер. Преминаването му в българския шампион предизвика големи скандали в "червената" общественост. Недялков игра сезон и половина в ЦСКА преди да отиде в Далас и бе любимец на феновете.

"Доколкото знам, двата клуба са стигнали до разговори, с мен никой не е разговарял. И накрая, след като са стигнали до съгласие, стигнаха и до мен нещата. Съгласих се, защото съм си вкъщи, а и мога да играя в Шампионска лига. Първо съм професионалист и щом съм тук, искам да се развивам, да вървя нагоре и да играя голям футбол", заяви Недялков пред Diema Sport. 

"Добре е за мен конкуренцията с Натанаел, това означава, че ще се доказвам всеки ден. Мисля, че оставих добри впечатления на феновете и стадиона, не съм направил лоши неща и сега да ме обвиняват, че съм най-лошият и съм предател. Всеки мач за ЦСКА съм се раздавал и мисля, че съм се доказал.

Запознахме се за кратко с Аутуори, ще се запознаем по-обстойно в следващия ден. Знам, че е голямо име във футбола, постигнал е успехи. Още не съм максимално готов, но мисля, че в следващите две седмици ще бъда готов да помогна на отбора", допълни още той. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички