Окончателно: КАС отряза ЦСКА за Лига Европа


Окончателно: КАС отряза ЦСКА за Лига Европа
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1951 0

Спортният арбитражен съд в Лозана (КАС) официално отказа да върне ЦСКА в Лига Европа. Това съобщиха "червените" на клубния си сайт, допълвайки, че утре (вторник) ще получат мотивите за отказа.

Това бе последната надежда за Стамен Белчев и отборът му да бъдат допуснати до европейските клубни турнири. Припомняме, че минути преди жребия отборът бе изваден и неговото място зае Дунав, който в четвъртък ще играе срещу казахстанския Иртиш.

ЦСКА се моли на Дунав да съди УЕФА

Президентът на БФС Борислав Михайлов вече обясни решението на УЕФА, като заяви, че за тях ЦСКА- София е нов отбор и по правилото - 3 години няма право да играят в Европа. Михайлов от своя страна обясни решението на родната централа да даде лиценз на "червените" за Европа, тъй като за тях това е правоприемник на Литекс и оттам идва цялото неразбирателство по казуса.

Ето съобщението, поместено на сайта на ЦСКА:

Армейци,

Днес КАС отказа да наложи предварителни обезпечителни мерки по заведеното от страна на ПФК ЦСКА дело срещу УЕФА. По този начин КАС отказа за издаде заповед за незабавно връщане на ЦСКА в Лига Европа.

Юридическият екип на ЦСКА очаква да получи утре мотивите за решението, след което ще ви информираме подробно за следващите мерки, които ще предприеме клубът в защита на своите интереси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички