Новият важен човек на "Армията": Надявам се моята работа да бъде ключова


Новият важен човек на "Армията": Надявам се моята работа да бъде ключова
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1670 0

Новият спортен директор на ЦСКА Кристиано Джарета говори за първи път пред сайта на "черените". Той сподели, че се надява неговата работа да бъде ключова в клуба и посочи какви са целите пред клуба.

"Личната ми амбиция трябва да бъде амбицията на всички - да постигнем целите си. В момента тимът се справя добре, разполагаме с добър отбор, който можем да подсилим, разбира се. Сигурен съм, че ако работим наистина усилено, защото ключът към успеха в тази работа е да работиш усилено, то ние ще реализираме нашите цели. Мисля, че отборът разполага с потенциал. Добри и сериозни момчета, това е важно за провеждането на качествени тренировки и мачове. Можем да подсилим отбора, но на първо място е важно да се съсредоточим върху играчите, с които разполагаме, а те са добри. Пред всеки от тях има цел. За опитните играчи тя е може би да останат тук още няколко сезона, а за младите е да се развиват и да осъзнаят, че това е важна стъпка за тях", каза италианецът.

"Убеден съм, че работата в добър екип, в добър колектив, какъвто намерих в ЦСКА, ще помогне да постигнем нашите цели. Много бързо и лесно се договорихме с ръководството и искам да благодаря на семейство Ганчеви за този голям шанс. Защото да бъда назначен като спортен директор в толкова голям клуб, колкото е ЦСКА, е голяма гордост за мен. Имахме среща с Ганчев, на която се разбрахме как можем да работим заедно, да използваме опита си, за да подпомогнем успеха на отбора и да зарадваме нашите фенове", продължи бившият футболист.

"Много съм щастлив и горд, че съм част от най-титулувания клуб в България - клуб, който е разпознаваем във всяка страна по света. Ето защо аз ще направя всичко възможно, за да дам на ЦСКА моя опит и съм убеден, че ще успеем да постигнем най-добрия възможен резултат. ЦСКА е значим клуб и както вече казах - много известен в цял свят и в Италия, заради своето участие в много европейски мачове. Така че се надявам, че моята работа ще бъде ключова за повишаване нивото на отбора".

А какво заяви треньорът на ЦСКА Любослав Пенев преди двубоя с Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички