Не можете да купите Христо Стоичков!


Не можете да купите Христо Стоичков!
Снимка: БГНЕС

2407 0

Христо Стоичков може и да организира бенефиса си с помощта на Васил Божков и неговата букмейкърска фирма. Камата може и да промотира "седмиците" на новата кампания на Националната лотария, свързана също с въпросния бизнесмен.

Можете да предложите на Стоичков пари, за да си подобрите имиджа и да ви потръгне бизнеса. Но не можете да си купите любовта му!

Стоичков внимава къде си "дава" името и съвсем съзнателно е избрал къде да използва авторитета си - и то безкористно, без гаранции за успех, без финансови постъпления за сметката му.

Стоичков подкрепя проекта на Гриша Ганчев за възраждане на ЦСКА, защото няма да остави любимия му клуб да затъне и няма да остави "армейците" да се лутат по долните дивизии с неясно бъдеще.

Стоичков е в ЦСКА и заради името си, не се съмнявайте, че Гриша Ганчев съвсем предвидливо го е поканил да участва в кампанията за новия ЦСКА в професионалния футбол.

Защото Стоичков е такава икона, особено за цесекарите, че дори просто да се снима или да предостави името си, ще допринесе по уникален и неповторим начин за авторитета на начинанието на когото и да било.

Затова Камата е с Гриша Ганчев и се грижи за ЦСКА - защото не можете да купите Христо Стоичков и любовта му!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички