Сърди ли се Стоичков на Лео Меси заради юбилея?


Сърди ли се Стоичков на Лео Меси заради юбилея?

2370 0

Голямата футболна легенда на България Христо Стоичков беше много ядосан на величията в този спорт, които не дойдоха да уважат юбилейния му мач в София през май месец. Той заяви, че онези, които не са го уважили, повече няма да могат да се свържат с него и са изтрити от телефона му.

Сред големите имена, които се спрягаха за звездния мач, беше и суперзвездата на Барселона и Аржентина Лионел Меси. Дори сръбският певец Мирослав Илич заяви, че аржентинецът ще уважи събитието, но това не се случи. Причината е, че скоро след юбилея Барса играеше финал за Купата на Краля и нападателят бе нужен на отбора си.

И все пак, останаха хора, които смятат, че и Меси е сред зачеркнатите от Камата. Оказа се обаче, че това не е така. Стоичков не се сърди за нищо на гениалния аржентинец и доказа това преди няколко дни, когато посети тренировка на "гаучосите", за да поздрави лидера им.

"Изненадата? Христо Стоичков дойде на тренировка на Аржентина в Чикаго, за да поздрави Меси и останалите играчи", съобщиха от Аржентинската футболна асоциация.

Агенция "ЕФЕ" добавя, че българинът е бил в Чикаго, за да коментира мача на Аржентина с Панама от Копа Америка, където Меси избухна с хеттрик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички