Наставникът на ЦСКА: Играта остана на заден план, важен е резултатът


Наставникът на ЦСКА: Играта остана на заден план, важен е резултатът
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2912 0

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич заяви, че играта е била на заден план, а важен е резултатът срещу Арда, който прати "червените" на 1/4-финал за Купата. По-рано днес ЦСКА победи с 1:0 в 1/8-финална среща.

"Изключително труден мач, но най-важното днес е резултатът. Играта попада на втори план, знам как трябва да играем, но не показахме тази игра.Арда ни изненада ни с агресия, голът дойде много рано и нашите играчи се успокоиха. Играчите на Арда нямаше какво да губят. Имаше и червен картон. Много труден беше мачът, но резултатът бе най-важен”, заяви Крушчич.

"Евандро не влезе добре в мача и затова бе заменен. Трудно се играе тук, труден терен, тежка атмосфера, но не може постоянно да играеш добре и да печелиш. Днес не играхме добре, но взехме резултат. Имаше огромна мотивация при домакините, поздравявам играчите си, че издържаха до края. Изпаднахме в наивна ситуация в последната минута, в капан.Трябваше просто да задържим топката и да спечелим мача. Изиграхме ситуацията като 12-годишни деца”, каза още специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички