Митов: Беше важно днес да не получим гол, ще е много по-трудно срещу Осиек

Наставникът на ЦСКА Добромир Митов сподели, че отборът му трябва да е внимателен срещу всеки и няма право да подценява нито един двубой. Тази вечер "червените" завършиха 0:0 срещу Титоград в среща-реванш.

"Казах им, че трябва да излезем напълно мобилизирани. Видяхте, че през първите 20 минути държахме инициативата, а през втората част вдигнахме оборотите и не им дадохме шанс. Важното е, че продължаваме напред в турнира. Наистина беше важно днес да не получим гол, трябва да създаваме ситуации и да бележим голове", заяви наставникът на тима.

ЦСКА е напред в Лига Европа след безличен реванш срещу Титоград

ЦСКА не успя да победи отбора на Титоград в срещата-реванш от първия предварителен кръг на Лига Европа. Двата тима завършиха 0:0, но "червените" ...

"В един отбор всички са титуляри и всички са резерви. Правят се промени. На всеки ще даваме шанс, всеки ще получи възможност за изява. Отборът на Титоград е един много добре организиран състав. Трябва да бъдем внимателни, нямаме право да подценяваме нито един отбор. Ще бъде много по-трудно срещу Осиек. Ще се подготвяме за мача", допълни още той.

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета пък даде обширно интервю за работата си в "Борисовата градина". Какво каза италианеца може да видите тук.

 

 

Още по темата

Please select answer!