Люпко Петрович сменя всички 11 титуляри за мача срещу Локомотив (ГО)


Люпко Петрович сменя всички 11 титуляри за мача срещу Локомотив (ГО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3957 0

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович смята да направи голяма промяна в състава си преди битката с Локомотив (Горна Оряховица) в турнира за Купата на България. Двата тима излизат днес един срещу друг от 18:30 часа.

"Меридиан Мач" твърди, че сръбският специалист ще направи цели 11 промени спрямо последния шампионатен мач на "червените". Причина за това е тежкото гостуване на Берое през уикенда. 

Изданието твърди, че Витаутас Черниаускас ще застане отново между гредите, след като в последните два мача пази Густаво Бусато, който записа и две сухи мрежи на името си. В защита пък ще стартират Стойчо Атанасов, Пламен Гълъбов, Нуно Томаш и Жеферсон.

Очаква се Рубен Пинто да се завърне в средата на терена заедно с Валентин Антов. По крилата пък ще действат Митко Митков и Денис Давидо, а атаката ще бъде водена от Тони Уот и чакащия своя дебют Томи Юрич.

Оказа се, че след неразбирателството между Рубен Пинто и Люпко Петрович футболистът не само ще бъде върнат в тима, но ще получи и нов договор. Повече по темата четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички