Люпко Петрович: Не знам дали ще победим Левски, никога не бих върнал Бодуров и Пинто


Люпко Петрович: Не знам дали ще победим Левски, никога не бих върнал Бодуров и Пинто

6291 0

Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович бе много разочарован след равенството 1:1 при визитата на „червените” в Русе. "През първото полувреме играхме добре. Имахме контрол върху играта. През 80% от времето владеехме топката. От ситуациите, които имахме обаче, не успяхме да вкараме гол”, сподели Петрович.

"Може да има само един удар в нашата врата, но допуснахме гол. Не знам защо се получи така. Другия път просто трябва да се опитаме да вкараме гол. През второто полувреме опитахме всичко, за да победим, но така и не успяхме. Не влязохме в мача както трябва. Не знам какво да кажа. Не мога да повярвам, защо се получи така", каза още той.

Петрович бе категоричен за ситуацията около Николай Бодуров и Рубен Пинто: "За Бодуров и Пинто могат да кажат от клуба каква е ситуацията, аз съм казал каквото съм имал.Никога не бих върнал Пинто и Бодуров в отбора, ако зависи от мен. Не искам да говорим по този въпрос повече.”

Относно предстоящия мач с Левски: "Предстои голямото дерби на българския футбол. Ще мисля, кой да играе и не. Срещу нас ще има добър отбор, трябва да сме готови. Нека да изчакаме. Вече един път съм водил ЦСКА срещу Левски, когато спечелихме с 2:0. Треньорът трябва да иска победата. Дали ще спечелим - не знам". 

А как обясни решението си да си тръгне от ЦСКА Диего Фабрини - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама