Любослав Пенев обясни за раздялата с Манолев и разкри, че още един играч ще напусне ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев внесе повече яснота около раздялата с Станислав Манолев, като призна, че ще се разделят с още един играч.По-рано днес "червените" загубиха с 0:1 от Етър в последната си контрола.

“Има или няма подробности - не държа да познавам всичко. Приемете, че е мое решение и така слагаме точка на спекулациите. Ето, чиста работа. Във всеки един клуб идва момент, когато свършва времето на треньора, помощника, масажистите, а в случая говорим за футболист”, каза Пенев по случай напускането на Манолев.

Пенев: Чака ни много работа, ще има много промени

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че е доволен от контролата на тима с Етър, в която "червените" загубиха с 0:1. По този начин той е разб...

Треньорът призна, че защитникът Борис Секулич най-вероятно ще разтрогне с клуба. Той разкри и състоянието на някои от контузените играчи. "Секулич изчаква решение от ръководството дали разтрогва договора си. Жеферсон няма да е готов за първия мач. Евандро се възстановява от контузия, работи във фитнеса. Чорбаджийски има проблем с кръста и трябва да му се обръща внимание. Другата седмица сигурно ще отсъства за ден-два", каза Пенев.

Треньорът е доволен от атмосферата в съблекалнята. "Това, което видях в съблекалнята, ми хареса. Аз гледам хората в очите и видях добронамереност. Казах им, че не деля отбора на българи и чужденци, групички. Всички сме едно цяло", каза Пенев.

Какво е мнението на Димитър Пенев за ситуацията в ЦСКА и това, което предстои - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!