Любо Пенев: Как БФС се осмеляват да ни пращат едни и същи съдии? Обкръжени сме!


Любо Пенев: Как БФС се осмеляват да ни пращат едни и същи съдии? Обкръжени сме!
Снимка: БГНЕС

1925 0

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев не пропусна да говори за съдийството на пресконференцията си преди полуфинала за Купата на България срещу Ботев (Пловдив). Той изрази разочарование от назначението на Николай Йорданов за главен рефер на двубоя в Пловдив.

"Явно няма други съдии, въртят се едни и същи. Главен, страничен, четвърти – обкръжени сме, но това е. Обкръжени сме от въпросните съдии – не виждате ли, едни и същи са. Как се осмеляват да ни правят едни и същи назначения? Този човек беше безобразен, жалко, че не се мисли за футбола. Говорят си на ушенце с четвъртия съдия, лекичко, внимателно, усмивки. Аз искам да мисля за футбол, това правя, футболистите също”, коментира българският треньор.

"Ботев имат добър състав, с лидери, техничен отбор, очаква ни интересен мач. Ние се съобразяваме с всички отбори. Познаваме силните и слабите им страни, но ние ще се опитаме да наложим нашия стил. В момента ни интересува утрешният мач, после в събота и отново реванш. Ние искаме да изненадаме с добра, сериозна игра от началото на мача", каза още Пенев.

Наставникът на "червените" посочи още, че халфът Тиаго Родригес е единственият негов играч, който няма да бъде в групата за мача. Двубоят в Пловдив е утре, 17 април, от 19,00 часа и ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички