Любимец на сектор Г: Не спирах да дебелея, но пак станах голмайстор


Любимец на сектор Г: Не спирах да дебелея, но пак станах голмайстор
Снимка: БГНЕС

5432 0

Един от любимците на сектор Г - Янис Зику, сподели впечатлението си от футбола на Балканите, като призна, че нивото не е особено високо. Той, също така, коментира и престоя си в България. Припомняме, че румънецът носи екипа на ЦСКА през есенния дял на сезон 2011/2012, като дори се раздели с "армейците" като водещия голмайстор на първенството ни, но в последствие бе задминат от Жуниор Мораеш и Иван Стоянов.

"Ако трябва да съм честен, нивото на Балканите не е особено високо. Станах голмайстор на Румъния през 2011 г., като имах няколко килограма отгоре. Чувствах се добре, не ми тежеше, затова не предприемах никакви диети. След това отидох в България и там също не спирах да дебелея. Отслабнах, чак когато отидох в Южна Корея. Килограмите не ми пречеха преди, защото умеех да се пласирам добре, но когато опираше до скорост - вече тежеше" - заяви Зику пред digisport.

Румънецът се оказа един от малкото качествени нападатели, които са се подвизавали по българските терени през последните години. С добрите си изяви, той спечели "червените" симпатии. Междувременно, излезе информация, че бивш съотборник на Зику в ЦСКА е желан от италианския гранд Рома. Вижте повече информация - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички