Куп липсващи звезди в групата на ЦСКА за мача с Левски


Куп липсващи звезди в групата на ЦСКА за мача с Левски
Снимка: БГНЕС

2203 0

Старши-треньорът на ЦСКА Стамен Белчев ще има много въпросителни за разрешаване в следващите по-малко от 24 часа. Цели 6 човека от основния му състав няма да могат да вземат участие в битката срещу Левски от междинния кръг в Първа лига.

Специалистът няма да може да разчита на наказания Александър Дюлгеров, а освен това в състава на "червените" има много контузени. Сред тях са Герогри Китанов, Кирил Десподов, Едвин Джеси, Укра и Хеан Бланко.

Добрата новина е, че сред титулярите ще се върне Фернандо Каранга, който беше наказан заради натрупване на жълти картони. Той не игра в мача за Купата срещу "сините", а това си пролича, след като Левски спечели с 2:0 срщеу анемичния в атака тим от стадион "Българска армия".

Групата за мача: Витаутас Черниаускас, Слави Петров, Станислав Манолев, Александър Барт, Стойчо Атанасов, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Жеферсон Телес, Валентин Антов, Никола Борисов, Александър Георгиев, Рубен Пинто, Кристиян Малинов, Раул Лое, Тиаго Родригес, Роланд Алберг, Енрике Рафаел, Фернандо Каранга.

Може да следите битката ЦСКА - Левски НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички